BLÅSA


 

S Å   H Ä R   G Å R   D E T   T I L L

I hyttan arrangerar jag glasblåsning för ensataka personer och grupper. Evenemanget introduceras normalt med att jag berättar om glasblåsning; traditionen, hantverket och tekniken. Jag visar de grundläggande arbetsmomenten och visar glasets egenskaper.  Därefter får den som skall prova på glasblåsning ta arbetsbänken och verktygen i besittning och tillsammans med mig gå igenom det olika momenten för den produkt som skall blåsas, sen blåser, skär och driver personen produkten och när allt är klart läggs glaspjäsen i avspänningsugnen tills nästa dag.  Här följer några evenemangsexempel:

 

F Ö R   M Ö H I P P A

Kom till hyttan med den blivande bruden och låt henne känna på värmen framför ugnen.  Jag berättar lite kort om hantverket, glaset, tekniken och de olika arbetsmomenten, därefter är det brudens tur att t ex blåsa ett dricksglas eller en liten vas i valfri färg.
Tid: 1 tim Pris: 2500 kr Länk kontakt

 

F Ö R   S V E N S E X A

Kom till hyttan med den blivande brudgummen och låt honom svettas framför glasugnen.  Jag berättar lite kort om hantverket, glaset, tekniken och de olika arbetsmomenten, därefter är det brudgummens tur att t ex blåsa ett dricksglas eller ett whiskyglas i valfri färg.
Tid: 1 tim Pris: 2500 kr Länk kontakt

 

F Ö R   V Ä N N E R

Upplev något unikt tillsammans. Ta med dig dina vänner till glashyttan och blås t ex var sitt dricksglas, liten vas, glaskula eller brevpress. Evenemanget komponeras efter önskemål och antal personer så det ska passa just er.
Tid: 1-2 tim Pris: 2500 kr/tim Länk kontakt

 

F Ö R   F Ö R E T A G   &   F Ö R E N I N G A R

I hyttan arrangerar jag glasblåsning för företagets kunder och personal. Fira pensionsavgång och jubilarer, utveckla företaget med med kick-off och team-building. Evenemanget komponeras efter önskemål och antal personer så det ska passa just er.
Tid: 1-2 tim Pris: 2500 kr/tim Länk kontakt

 

F Ö R   S K O L K L A S S E N

Erbjud en annorlunda lektion för klassen. Alla barn/ungdommar blåsa t ex en kula i klarglas.
Tid: 2 tim, Pris 2500 kr/tim Länk kontakt

 

F Ö R   W H I S K Y K L U B B E N

Besök hyttan tillsammans med din whiskyklubb. Blås vars ett personligt whiskyglas och få ett minne för livet.
Tid: 1-2 tim Pris: 2500 kr/tim Länk kontakt

 

F Ö R   F A M I L J E N

Upplev något unikt tillsammans. Spendera tid med syskon, barn, föräldrar och mor- och farföräldrar i hyttan! Blås t ex vars en glaskula, brevpress, dricksglas eller liten vas. Evenemanget komponeras efter önskemål och antal personer så det ska passa just er.
Tid: 1-2 tim Pris: 2500 kr/tim Länk kontakt

 

F Ö R   H Ö G T I D S D A G E N

Önska dig eller ge bort något personligt och unikt. I hyttan kan du uppleva den perfekta presenten och firandet. Jag berättar lite kort om hantverket, glaset, tekniken och de olika arbetsmomenten, därefter blåser en person t ex ett dricksglas eller liten vas.
Tid: 1 tim Pris: 2500 kr Länk kontakt

© Copyright christiansvensson.se - Designed by Millefors