HYTTAN


 

P R O D U K T E R

 

 

 

Det är jag Christian Svensson, som designar och tillverkar munblåst glas i min hytta, både i form av dekorativa konstverk och bruksglas. Utöver mina egna kollektioner gör jag specialdesignade och personliga produkter, företags- och jubileumsgåvor, priser och utsmyckningar.

B U T I K   &   V E R K S T A D

 

 

 

Hyttan ligger utanför Björkhagen strax norr om Ängelholm i norvästra Skåne. Hyttan är rymlig och ljus, en härlig lokal som rymmer många människor. Mitt i lokalen finns som sig bör hjärtat, den öppna verkstan, vilken ramas in av den kringliggande butikens hyllor och podier.  En trivsam plats, där man kan titta på skådespelet när en konstpjäs blir till eller se och handla av det som sedan tidigare skapats.

G L A S B L Å S N I N G

 

 

 

I hyttan arrangerar jag glasblåsning, för små och stora sällskap, för företag och privatpersoner, anpassat till antal personer och önskemål. Fira din födelsedag, avtacka kollegor, gör något kreativt med vännerna eller skolklassen, överraska på bröllopets möhippa, ge företagets kunder en upplevelse! Det finns många bra anledningar till att unna sig en fantastisk stund i hyttan. -Välkommen!

 

© Copyright christiansvensson.se - Designed by Millefors